Een uitvaart zoals 
uw dierbare had gewenst!

Anne-Marie Dörenberg-Doensen

Anne-Marie Dörenberg | Eigenaar en Uitvaartverzorgster.

Over Moments

– UITVAARTCENTRUM ROERMOND e.o. –

Afscheid nemen van uw dierbare is natuurlijk verdrietig. Rouw en verlies zijn gemakkelijker te verwerken als we samen de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken, passend bij de persoon die u voortaan moet missen.

Wij blijven bij u in de dagen na het overlijden en luister goed naar uw wensen, zodat we elk detail samen kunnen vormgeven.

Waar de uitvaartverzorgsters van Moments zich in onderscheiden, is dat zij ook de persoonlijke verzorging van uw dierbare zelf doen. Zo heeft u één aanspreekpunt; wel zo rustig en vertrouwd als wij samen het hele proces met u doorlopen.

Families die wij hebben begeleid als uitvaartverzorgsters, noemen ons zorgzaam, betrokken, deskundig en geduldig.

Wij nemen graag de tijd om u te ondersteunen, dag en nacht.

Wij helpen u de laatste zorg te verrichten voor nabestaanden en u te begeleiden naar de uitvaart in Roermond e.o. Dit moment kun je maar één keer goed doen. En daar staan wij voor.

 

 

BEL [24/7]  06 39 11 82 92

Uitvaart in Roermond e.o. zonder zorgen

– ALLES TOP GEREGELD –

Alles dat u belangrijk vindt voor de uitvaart van uw dierbare, organiseren wij voor u. Wij komen naar u toe en blijven zo lang het voor u goed voelt. Zo kunt u met een gerust hart toeleven naar het definitieve afscheid. Ook als u elders verzekerd bent of financiële vragen heeft, kunt u bij Moments Uitvaartverzorging terecht.

Lees hier hoe het werkt.

U mag ons 24 uur per dag bellen; ’s nachts komen vragen die wij graag de dag erna met u doornemen. Wij helpen u graag met het regelen van een persoonlijk afscheid en staan natuurlijk ook stil bij alle emoties die er zijn. Wij zijn open over onze werkzaamheden en de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Omdat wij geen vaste leveranciers hebben, staan uw wensen centraal. Daarom maken wij ook gebruik van vele uitvaartcentrums. 

Enkele hiervan zijn Uitvaartcentrum Reuver en Uitvaartcentrum Roermond.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend, vooraf de mogelijkheden te bespreken. Deze beschrijven we in een speciaal wensenboekje; een hele zorg minder voor uw nabestaanden.

 

 

Wensen & Mogelijkheden

– UW PERSOONLIJKE TOUCH – 

Een goed afscheid geeft ondanks het verdriet toch een warm gevoel na afloop. Het is onze missie om u te helpen met de vele opties, want de keuzes lijken eindeloos. Wordt hij/zij begraven of gecremeerd? Hoe en waar is de ceremonie? Welke muziek past het best? Kiest u voor een traditionele kist, een rieten mand of liever voor doeken waarin we het lichaam wikkelen? Hecht u aan een speciaal voorwerp om de ander te herdenken, zoals een sieraad, kunstwerk of een bijzondere gedenkplek? Uw wensen en budget staan centraal.

 

Voordat u definitief afscheid neemt, kiest u waar u uw dierbare wilt opbaren. Bij een thuisopbaring werken wij als enige in de regio met een speciaal product (biologisch, onschadelijk en afbreekbaar) waardoor een koelplaat niet altijd nodig is en het lichaam natuurlijk en niet koud aanvoelt. Zo kan uw dierbare op een prettige manier een week in huis opgebaard blijven.  

Zips Fotografie  |  L.A.J.Schutter, Louis

 

Elders verzekerd?

– HET STAAT U ALTIJD VRIJ OM VOOR MOMENTS TE KIEZEN –

Waar u ook een uitvaartverzekering heeft, u bent vrij om te kiezen voor Moments. Wij regelen het afscheid graag voor u en nemen ook het financiële stuk en alle benodigde contact van u over. De verzekering dekt namelijk het afgesproken bedrag, dat doorgaans niet toereikend is.

Wij werken voor een vast bedrag en daar zijn wij open over, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als er geen (spaar-)geld is, is het mogelijk dat de gemeente de uitvaartkosten betaalt.

Wij leggen het u graag uit, bel of mail ons gerust als u meer informatie wilt. [24/7] 06 39 11 82 92   |  info@moments-uitvaart.nl

Zips Fotografie

 

Moments Nazorg

– VOOR U NA UW AFSCHEID –

In de week na het overlijden van uw dierbare, hebben wij veel contact. Na de uitvaart krijgt u van ons een mooie bewaarbox cadeau voor waardevolle herinneringen. De eerste weken na het afscheid kan het druk zijn met bekenden die er voor u willen zijn. Daarna volgt met de stilte in huis vaak het verdriet.

 

Als u het prettig vindt om dan een steuntje in de rug te krijgen, bevelen wij u onze collega Angelique Schlicher van harte aan. Zij is gespecialiseerd in nazorg, neemt de tijd om naar u te luisteren en kan u verder helpen in uw rouwproces. 

 
 

Contact

INFO@MOMENTS-UITVAART.NL | TEL: 06 39 11 82 92  [24/7]

Moments Uitvaartverzorging - Meander 72 - 6071 SB Swalmen

Werkzaam in de regio: Leudal-Roermond-Maasgouw-Roerdalen-Beesel-Weert-Venlo  

IBAN NL66 KNAB 0256610762  

©2018 Moments Uitvaartverzorging  |  K V K. NR. 75652838  |   Privacy Verklaring   |   Algemene voorwaarden  |                                 Design Creative Impact Point