top of page

UW PERSOONLIJKE TOUCH

Ons Team staat voor u klaar 

shutterstock_420677299.jpg
Anne-Marie.jpg
Anne-marie Dörenberg

Uitvaartverzorgster | Eigenaar

Als gediplomeerd uitvaartverzorgster en onderneemster doe ik samen met mijn collega's al weer vele jaren de persoonlijke verzorging van uw dierbare en regel ik samen met u de uitvaart. Zo heeft u aan mij één aanspreekpunt, wel zo rustig en vertrouwd.

Iedere uitvaart is bijzonder en daar draag ik graag een steentje aan bij. Dan is het logisch dat een uitvaart ook uniek is en precies past bij de persoon die we voortaan missen.

 

Zelf ontzorg ik u bij het afscheid. Mijn bedrijf Moments Uitvaartverzorging staat bekend om de warme, persoonlijke benadering.

 

”Ik vind het bijzonder mooi om de laatste zorg te verrichten voor nabestaanden en de familie te begeleiden naar de uitvaart. Dit moment kun je maar één keer goed doen, en daar sta ik voor.”

Moments are forever!

T - 06 39 11 82 92  (24/7 bereikbaar)

E - info@moments-uitvaart.nl

Foto Angelique .jpg
Angelique Schlicher

Assistent Uitvaartleider & Nazorg

Als vrijwilligster heb ik Anne-marie  leren kennen bij Hospice " De Ark" waar zij als Verzorgende IG'er destijds werkzaam was. 

 

Nadat Anne-marie een carrière switch maakte als gediplomeerd uitvaartverzorgster en nu al weer vele jaren ervaring heeft in de uitvaartbranche ondersteun ik haar bij uitvaarten als assistent. 

Verder heb ik mij gespecialiseerd in rouw & verliesverwerking en ondersteun ik families bij het verwerken van het verlies van hun dierbare. Zo versterken wij onze dienstverlening binnen Moments.

Moments are forever!

T - 06 39 11 82 92   (24/7 bereikbaar)

E - info@moments-uitvaart.nl

G. Dorenberg kopie.jpg
Genevieve Dörenberg

Assistent Uitvaartverzorgster

Als gediplomeerd verzorgende IG en assistent uitvaartverzorgster vindt ik het een voorrecht dat ik het vak van uitvaartverzorgster mag uitvoeren. 

Het mooie en veelzijdige werk, maar vooral ook de dankbaarheid die men ontvangt van families heeft mij doen besluiten om het vak van uitvaartverzorgster uit te oefenen.

Samen met mijn moeder en de andere collega's willen wij er zorg voor dragen dat families die wij hebben begeleid kunnen zeggen.

Moments are forever!

T - 06 39 11 82 92  (24/7 bereikbaar)

E - info@moments-uitvaart.nl

Overbrengauto%20Moments-1_edited.png
Overbreng team

Het overbrengen van uw dierbare

Ons overbreng team zal op een mooie en respectvolle manier het overbrengen van uw dierbare verzorgen.

Op de dag van de uitvaart beschikken wij over diverse mooie en moderne rouwauto's. Ook dit moment kunnen wij maar één keer goed doen, en daar staan wij voor.

Moments are forever!

T - 06 39 11 82 92  (24/7 bereikbaar)

E - info@moments-uitvaart.nl

bottom of page