top of page

Persoonlijke uitvaart

About

Als u op zoek bent naar een complete persoonlijke uitvaart in Roermond, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ik ben Anne-marie Dörenberg en ik werk samen met mijn team om persoonlijke uitvaarten in Roermond en de omliggende gebieden te verzorgen. Tijdens een moeilijke periode begeleid ik u graag en sta ik voor u klaar wanneer u mij nodig heeft. Mijn persoonlijke aanpak van de uitvaart is wat mij als gediplomeerde uitvaartverzorgster onderscheidt. De families die ik heb begeleid, beschouwen mij als deskundig, betrokken, zorgzaam en geduldig.

Samen & Persoonlijk

Bij Moments-uitvaart vinden we het erg belangrijk om de uitvaart van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Het afscheid nemen van een geliefde doet u immers maar één keer en het is daarom van groot belang dat dit goed gebeurt. Hoewel het afscheid nemen van uw dierbare een vervelende gebeurtenis is, kan het verlies en de rouw beter verwerkt worden als de uitvaart zo persoonlijk mogelijk is. Wij komen naar u toe en blijven bij u zo lang als dat nodig is. Samen bespreken we de mogelijkheden en luisteren we aandachtig naar uw wensen. We zorgen voor alle belangrijke aspecten van de uitvaart van uw dierbare en doen dit met veel zorg en aandacht. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is met een gerust hart toeleven naar het moment van de uitvaart. Mocht u vragen hebben over onze werkwijze, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kosten persoonlijke uitvaart

Wij begrijpen dat u in een verdrietige periode niet geconfronteerd wilt worden met onverwachte kosten. Daarom staat bij ons uw wens centraal en zijn wij transparant over onze werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Omdat wij geen vaste leveranciers hebben, zijn wij vrij om de beste keuzes te maken voor uw uitvaart en deze af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Op die manier weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Bovendien kunnen wij u adviseren over financiële vraagstukken zoals verzekeringen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een uitvaart in Roermond en omgeving. Wij staan voor u klaar om u te helpen. Wilt u meer weten over Moments-uitvaart?

Love & Family 28.jpg
bottom of page