top of page

Uitvaart zorg: persoonlijke en betrokken begeleiding

About

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis die gepaard gaat met veel emoties en verdriet. In deze moeilijke periode wilt u graag persoonlijke en betrokken begeleiding bij het regelen van de uitvaart zorg. Moments-uitvaart is er om u te ondersteunen bij het afscheid nemen van uw dierbare. Mijn naam is Anne-marie Dörenberg en ik werk samen met mijn team om persoonlijke uitvaarten in Roermond en de omliggende gebieden te verzorgen. Tijdens een moeilijke periode begeleid ik u graag en sta ik voor u klaar wanneer u mij nodig heeft. Mijn persoonlijke aanpak van de uitvaart is wat mij als gediplomeerde uitvaartverzorgster onderscheidt. De families die ik heb begeleid, beschouwen mij als deskundig, betrokken, zorgzaam en geduldig.

Onze werkwijze

Bij Moments-uitvaart staat de persoonlijke wens van de nabestaanden centraal. Wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor een passend afscheid. Hierbij bieden wij begeleiding en ondersteuning bij het maken van keuzes rondom de uitvaart zorg, zoals de locatie, de kist, de bloemen en de rouwkaarten. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ons doel is om u te helpen bij het organiseren van een goed afscheid, dat ondanks het verdriet toch een warm gevoel geeft na afloop. Er zijn zoveel opties en keuzes, dat het soms overweldigend kan zijn. Bij ons staan uw wensen en budget centraal.

 

Er zijn verschillende vragen waar u over na moet denken, zoals de keuze tussen begraven of cremeren, de locatie en vorm van de ceremonie en welke muziek het beste past. Ook zijn er mogelijkheden voor de kist, zoals een traditionele kist, een rieten mand of doeken waarin het lichaam gewikkeld kan worden. Als u waarde hecht aan een speciaal voorwerp om uw dierbare te herdenken, zoals een sieraad, kunstwerk of een bijzondere gedenkplek, dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden. Voordat u definitief afscheid neemt, kiest u waar uw dierbare opgebaard zal worden. 

Transparante kosten uitvaart zorg

Bij Moments-uitvaart werken wij met transparante kosten voor de uitvaart zorg. U ontvangt van ons altijd een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij u adviseren over eventuele vergoedingen vanuit de verzekering. Bij ons heeft u de optie voor een thuisopbaring met een speciaal product dat biologisch, onschadelijk en afbreekbaar is. Hierdoor is een koelplaat niet altijd nodig en voelt het lichaam natuurlijk en niet koud aan. Zo kan uw dierbare op een prettige manier thuis opgebaard blijven voor een week. Bent u op zoek naar persoonlijke en betrokken begeleiding bij het regelen van de uitvaart zorg? Moments-uitvaart staat voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden in deze moeilijke periode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Love & Family 28.jpg
bottom of page