top of page

Afscheid overlijden

About

Afscheid na het overlijden zoals uw dierbare dat had gewenst, daar staan wij voor. Welkom bij Moments-uitvaart. Wij helpen u graag door een droevige periode heen en zorgen voor een persoonlijk afscheid die past bij de persoon die u voortaan moet missen. Mijn naam is Anne-marie Dörenberg en samen met mijn team verzorgen wij volledige uitvaarten. Waarin ik mij onderscheid? Als gediplomeerd uitvaartverzorgster doe ik zelf ook de persoonlijke verzorging van uw dierbare. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en loop ik samen met u het hele proces door. Zorgzaam, betrokken, geduldig en deskundig, dat is wat families waar ik het afscheid na het overlijden van heb verzorgd over mij zeggen. Dag en nacht sta ik voor u klaar en ondersteun ik u in een moeilijke periode.

Zipsfotografie2013006153183374.JPG

Persoonlijke afscheid na het overlijden

Afscheid nemen na het overlijden is natuurlijk altijd moeilijk. Maar rouw en verlies zijn echter makkelijker te verwerken als we het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken. Daarom luister ik aandachtig naar uw wensen en denk ik graag met u mee om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Alles wat u belangrijk vindt voor het afscheid van uw dierbare verzorgen wij. Wij komen naar u toe en gaan pas weg zodra het goed voelt voor u. Afscheid nemen van een overlijden kan maar één keer. Dus het is belangrijk dat we dit samen goed doen. Daarnaast onderscheid ik mij in het thuis opbaren. Als enige in de regio maak ik gebruik van een speciaal product (biologisch, onschadelijk en afbreekbaar) waardoor een koelplaat niet altijd nodig is. Op deze manier voelt het lichaam natuurlijk en niet koud aan en kan uw dierbare op een fijne wijze een week in huis opgebaard blijven. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afscheid overlijden service

Wij bieden volledige 24/7 service. U mag ons dan ook bellen wanneer u dat maar wilt om bijvoorbeeld de laatste details door te geven. Wij helpen u graag met het regelen van het afscheid na het overlijden en staan natuurlijk ook stil bij alle emoties die daarbij komen kijken. Ook kunt u bijvoorbeeld voor financiële en/of verzekerings vragen bij ons terecht. Een afscheid van een overlijden is al moeilijk genoeg. Daarbij wilt u zeker niet voor onverwachte kosten komen te staan. Moments-Uitvaart vermeld altijd de kosten vooraf zodat u weet waar u aan toe bent. Wij werken niet met vaste leveranciers en maken gebruik van verschillende uitvaartcentrums in Roermond en omstreken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Love & Family 28.jpg
bottom of page