top of page

Uitvaartcentrum nabij Reuver: Moments Uitvaartverzorging

Uitvaartcentrum nabij Reuver voor een persoonlijke uitvaart

– UITVAARTVERZORGING –

Als u zojuist een dierbare heeft verloren dan heeft u de tijd en ruimte nodig om dit verlies te verwerken. Op dit moment is het daarom prettig als iemand u aan de hand neemt om te zorgen dat uw dierbare de uitvaart krijgt die hij of zij gewenst had. Met een persoonlijke uitvaart, volledig afgestemd op jullie wensen, zal het een waardig en mooi afscheid zijn. Als dat is wat u wilt, dan ondersteunen wij u graag om een mooie, persoonlijke uitvaart te realiseren bij ons uitvaartcentrum nabij Reuver.

 

OVER MOMENTS
UITVRT ZONDER ZORGEN

De beste verzorging met één contactpersoon

- ÉÉN VAST AANSPREEKPUNT -

Een uitvaart verzorgen gaat niet in een middag.

U bedenkt zich, wilt toch nog iets toevoegen, wilt de muziek of de volgorde aanpassen en later komt er weer iets anders in uw op wat uw dierbare graag had gewild.

Daarvoor is ruimte bij ons uitvaartcentrum nabij Reuver. Wanneer u Anne-marie als gediplomeerd uitvaartverzorgster benadert om de uitvaart te verzorgen en te begeleiden, krijgt u één vast aanspreekpunt. Anne-marie zal u als familie van A tot Z begeleiden en is dag en nacht beschikbaar. Op zorgzame, betrokken, deskundige en geduldige wijze gaat zij samen met u de uitvaart realiseren die uw dierbare graag had gewenst .

 

Van koffietafel op de uitvaart tot persoonlijke touch

– ZORGVULDIG AFSCHEID – 

Een goed afscheid kan ondanks het verdriet toch een warm gevoel geven na afloop. Dat is waar we bij Moments altijd naar streven. Niet voor niets bieden wij eigenlijk alles onder één dak aan. Dit doen we om u als familie zo goed mogelijk te ondersteunen en de uitvaart te realiseren die u zorgvuldig samenstelt, samen met mij (Anne-marie) als uitvaartverzorgster.

 

Iedereen in ons team heeft zijn eigen specialisatie en dat is in uw voordeel. Van heerlijke koffietafel op de uitvaart tot nazorg voor de familie en een uitvaart met diverse persoonlijke details, duidelijk of subtiel zichtbaar.

Alles onder één dak voor de uitvaart

Wij zeggen wel dat we alles onder één dak aanbieden met betrekking tot de uitvaart, maar waarvoor kunt u dan echt allemaal bij ons terecht?      U kunt bij Moments terecht voor:

 

Wij gaan dus wel degelijk verder dan het regelen van de koffietafel per uitvaart. Ook dat verzorgen we tot in details geheel naar wens en kunnen we zo persoonlijk maken als u wilt (door bijvoorbeeld de lievelingskoek van uw dierbare te serveren). Bij ons is ontzettend veel mogelijk. We staan ook zeker open voor eigen ideeën en inbreng voor een mooi, passend afscheid​.

WENSEN

Hoe zit het met de verzekering?

– HET STAAT U ALTIJD VRIJ OM VOOR MOMENTS TE KIEZEN –

Het maakt bij ons uitvaartcentrum niet uit waar u een uitvaartverzekering heeft, u bent altijd vrij om te kiezen voor Moments Uitvaartverzorging.

U hoeft enkel contact met ons op te nemen en aan te geven dat u graag door ons het afscheid wilt laten doen. Wij regelen de uitvaart inclusief het financiële stuk. We zullen u uitgebreid adviseren over de uitvaartverzekering en kunnen het contact met de verzekeraar voor u uit handen nemen.

Het werkt zo dat de verzekering het afgesproken bedrag dekt, maar dit bedrag is vaak niet toereikend genoeg. Wij werken met een vast bedrag en zijn hier erg open over.

We leggen hier graag meer over uit, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Op onze site treft u uitgebreide info inzake uitvaartverzekeringen. 

Zipsfotografie2013006153183153.JPG
ELDERS VERZEKERD
NAZORG

Nazorg nabestaanden

- STEUN IN DE VERWERKING -

Verdriet en rouw zijn zware maar zeer logische emoties bij het verlies van een dierbare. Om de nabestaanden zo goed mogelijk te steunen, bieden wij rouw- en verliesverwerking aan voor families die hier behoefte aan hebben.

Vlak na het overlijden komt er veelal steun en aandacht vanuit alle hoeken. Na deze eerste weken volgt er vaak stilte in huis gepaard met verdriet. Als u het prettig vindt, kan onze collega Angelique Schlicher u in deze periode opvangen en u verder helpen in uw rouwproces.

 

Contact

Neem gerust contact op

Wilt u het afscheid van uw dierbare bij ons uitvaartcentrum nabij Reuver doen? Wij helpen u graag alles perfect te regelen en zijn uw persoonlijke begeleider naar de uitvaart. Van de laatste zorg voor nabestaanden tot aan een zeer passende, persoonlijke uitvaart die we tot op het laatste moment op uw wensen kunnen afstemmen. Dit moment kun je maar één keer goed doen. En daar staan wij voor.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 39 11 82 92 of mailen naar info@moments-uitvaart.nl. Wij zijn werkzaam in de regio: Leudal, Roermond, Maasgouw, Roerdalen, Beesel, Weert en Venlo.

 

bottom of page