top of page

Uitvaartzorg Roermond

About

Bent u opzoek naar een volledige uitvaartverzorging in Roermond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mijn naam is Anne-marie Dörenberg en samen met mijn team verzorgen wij uitvaarten in Roermond en omstreken. Ik begeleid u door een moeilijke periode en sta voor u klaar als u mij nodig heeft. Als gediplomeerde uitvaartverzorgster onderscheid ik mij vooral door de persoonlijk aanpak van de uitvaart. Families die ik heb begeleid noemen mij dan ook deskundig, betrokken, zorgzaam en geduldig.

Persoonlijk & samen

Wij vinden het belangrijk om de uitvaart van uw nabestaande zo persoonlijk mogelijk te maken. Afscheid nemen doet u natuurlijk maar één keer. Dus of dit goed wordt gedaan is een belangrijk aspect. Al hoewel afscheid nemen van uw dierbare vervelend is, zijn rouw en verlies gemakkelijker te verwerken als de uitvaart zo persoonlijk mogelijk wordt. Wij komen naar u toe en blijven zolang het goed voelt voor u. We bespreken samen de mogelijkheden en we luisteren aandachtig naar uw wensen. Alles dat belangrijk is voor de uitvaart van uw dierbare, verzorgen wij aandachtig. Het enige wat u daarna nog te wachten staat is met een gerust hart toeleven naar het moment. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaartzorg Roermond kosten

U wilt natuurlijk niet voor onverwachtse kosten komen te staan als u zich al in zo een verdrietige periode bevindt. Omdat wij geen vaste leveranciers hebben, staan uw wensen centraal bij ons en staan wij open over onze werkzaamheden en de bijbehorende kosten daarvan. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Tevens geven wij u ook advies als u financiële vragen heeft over bijvoorbeeld verzekeringen. Voor een uitvaartzorg in Roermond en omstreken kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar. Benieuwd naar meer over Moments-uitvaart?

Love & Family 28.jpg
bottom of page